IDEXX VetLab Station Integratie – Testresultaten

Zodra de test is aangevraagd via het patientdossier in de IVLS, dan zullen de resultaten direct doorgestuurd worden naar Animana en zullen ze gekoppeld worden aan het juiste patiëntdossier. Dit artikel legt uit hoe u de testresultaten kunt bekijken.

Notificaties

Zodra uw IVLS systeem alle testen heeft uitgevoerd en de uitslagen zijn beschikbaar dan zal er een rode cirkel met daarin het aantal ongelezen testresultaten getoond worden in de navigatiebalk:

Heeft u tijdens het aanmaken van deze test aangegeven dat er meerdere Animana gebruikers binnen uw praktijk op de hoogte gebracht moeten worden, dan zullen zij het hetzelfde icoon te zien krijgen.

Klik op het icoon om alle berichten te zien, daar zult u ook de testresultaten zien:

Zodra u op de testresultaten klikt, zal er eerst een voorbeeld gegeven worden van de resultaten en vanaf daar kunt u direct het patiëntdossier openen:

25-4-2017 14-57-38.png

De testresultaten in het patiëntdossier

De resultaten worden getoond in het patiëntdossier – vanuit het dossier krijgt u de gelegenheid om de resultaten te e-mailen, uit te printen, of te verwijderen (). Mocht u de resultaten willen downloaden in een PDF formaat, dan klikt u op .

Het toevoegen of bewerken van notities

Als u een notitie wilt toevoegen aan de testresultaten, dan dient u eerst op titel van de testresultaten te klikken:

Een nieuw scherm zal tevoorschijn komen waar u een notitie kunt achterlaten. Vergeet niet om op opslaan te klikken zodra u klaar bent.

De notitie is vervolgens zichtbaar op de testresultaten:

Bijgewerkt op 2 januari 2023