Hoe verwijder ik een cliënt uit mijn portaal?

Met het klantportaal is het mogelijk om je cliënten toegang te geven tot koppeldossiers die in Animana zijn aangemaakt. Dit artikel zal uitleggen hoe je nieuwe cliënten kunt verwijderen uit dat portaal.

Voordat je begint

• Let op dat het klantportaal een betaalde functionaliteit is. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.
  • Voordat je een cliënt kan toevoegen aan de portaal, dient deze eerst een cliëntdossier in Animana te hebben. Het is tevens ook van belang dat deze cliënt een geldig e-mailadres heeft omdat de login gegevens naar het portaal naar dat mailadres gestuurd zullen worden.

Stappenplan

1. Zoek eerst de cliënt op door de achternaam in te typen en te klikken op het vergrootglas:

2. Klik vervolgens op Wissen:

3. Klik op Wissen:

Meer hierover

Een client de toegang blokkeren tot het portaal

1. Klik op Bewerken:

2. Klik op Klant geblokkeerd:

3. Klik vervolgens op Opslaan.