Hoe voeg ik mijn praktijkinformatie toe aan het klantportaal?

Met het klantportaal is het mogelijk om je cliënten toegang te geven tot koppeldossiers die in Animana zijn aangemaakt. Dit artikel legt uit hoe je je praktijkinformatie kunt toevoegen aan het portaal.

Voordat je begint

• Het klantportaal is een betaalde functionaliteit. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.
  • Om wijzigingen in het klantportaal aan te kunnen brengen heb je de juiste toegangsrechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in cog > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar cog > Algemene Instellingen > Klantportaal.
  2. Klik op Open Portaal.
  3. Klik op Portaal instellingen:

4. Vul alle praktijkinformatie in.
  5. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

De gegevens die je zojuist hebt ingevuld zullen in het portaal zichtbaar zijn aan de linkerzijde: