Hoe kan ik nieuwe cliënten toevoegen aan mijn portaal?

Met het klantportaal is het mogelijk om je cliënten toegang te geven tot koppeldossiers die in Animana zijn aangemaakt. Dit artikel zal uitleggen hoe je nieuwe cliënten kunt toevoegen aan dat portaal.

Voordat je begint

• Let op dat het klantportaal een betaalde functionaliteit is. Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie.
  • Voordat je een cliënt kan toevoegen aan de portaal, dient deze eerst een cliëntdossier in Animana te hebben. Het is tevens van belang dat deze cliënt een geldig e-mailadres heeft, omdat de gegevens om in te loggen op het portaal naar dat e-mailadres worden gestuurd.

Stappenplan

1. Ga naar cog > Algemene Instellingen > Klantportaal.
  2. Klik op Open Portaal.
  3. Klik op Nieuwe klanten toevoegen.

4. Klik op Toevoegen naast de naam van de betreffende cliënt.

5. Klik nogmaals op Toevoegen.

6. Na enige seconden zal de cliënt zichtbaar zijn in het portaal.
  7. De cliënt zal direct een email ontvangen om zijn/haar account te activeren op het e-mailadres dat staat vermeld in het “clientdata” tabblad in Animana.