Hoe voeg ik een combi-protocol toe?

Combi-protocollen kunnen worden gebruikt om administratieve taken te verminderen in je praktijk door de kracht van protocollen en combi-producten te combineren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een bestaand combi-protocol kunt toepassen op een patiëntdossier.

Voordat je begint

This is box title

Je moet combi-protocollen hebben ingesteld voordat je verder kunt gaan. Zie de gerelateerde artikelen.

Stappenplan

1. Open een patiëntdossier en klik op de knop Combi Protocol. Afhankelijk van je instellingen vind je deze optie ofwel in de rij met blauwe actieknoppen ofwel in het dropdownmenu “Meer acties” links bovenaan het dossier.
  2. Voeg het combi-protocol uit de lijst toe door op de knop Toevoegen erachter te klikken.
  3. Vul eerst alle protocolvelden in die op de pagina worden weergegeven.
    This is box title
    Let op: zodra het protocol is opgeslagen, kun je de gegevens in deze stroom niet meer wijzigen. Je kunt wel achteraf eventuele wijzigingen aanbrengen door het protocol te openen vanuit het patiëntdossier.
  4. Klik onderaan de pagina op Opslaan om door te gaan.
  5. Je ziet alle producten van het combi-product. Selecteer de aanvinkvakjes voor de producten die zijn gebruikt in de procedure.
  6. Pas in de kolom “aantal” de hoeveelheid aan indien nodig.
  7. Klik onderaan op Toevoegen.

De pagina wordt vernieuwd en toont het patiëntdossier met de toegevoegde producten en het protocol.