Afspraakbevestiging versturen vanuit de agenda

U kunt herinneringen versturen vanuit werklijst > herinneringen, maar het is ook mogelijk om rechtstreeks vanuit de agenda herinneringen te versturen.

Klik hiervoor op het icoontje in de linker bovenhoek van de agendagroep met de afspraken die u herinnerd wilt hebben.

U komt terecht in een filterpagina waar u alle afspraken die u herinnerd wilt hebben kunt selecteren. Onderaan deze pagina kunt u de herinnerfilters selecteren. Voorwaarde is wel dat u herinneretiketten en/of teksten heeft gemaakt.
Deze kunt u maken in extra > algemene instellingen > beheer teksten.

Wanneer u klikt op herinner worden de geselecteerde items herinnerd op de manier die u heeft geselecteerd.