Hoe bewerk ik een protocol?

Protocollen maken het mogelijk om terugkerende taken te vereenvoudigen door gebruik te maken van een sjabloon. Dit is handig als je een uniform behandelplan in je praktijk wilt hebben. Bovendien bespaart het je veel tijd. Dit artikel legt uit hoe je een bestaand protocol kunt aanpassen.

Voordat je begint

This is box title

Om protocollen te kunnen bewerken heb je de juiste toegangsrechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in img_5c4ad9880e783 > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar > Algemene Instellingen > Beheer Protocollen.
  2. Deze pagina toont een overzicht van de bestaande protocollen in jouw account.
  3. Klik op het protocol dat je wilt bewerken.
  4. Bewerk het protocol naar wens. Hier lees je meer over de beschikbare velden.
  5. Klik rechts bovenaan op Opslaan.