Hoe zoek ik in mijn (zelfgemaakte) protocollen?

Het gebruik van (zelfgemaakte) protocollen heeft een enorme meerwaarde wanneer het gaat om het standaardiseren van werkprocessen in de kliniek. Zodra protocollen regelmatig worden toegepast, komt er een moment dat je een protocol wilt zoeken. Dit artikel legt uit hoe je in Animana naar protocollen kunt zoeken.

Voordat je begint

This is box title
  • Deze functionaliteit maakt het mogelijk om te zoeken in protocollen die toegewezen zijn aan cliënten of patiënten.
  • Alleen de inhoud van de protocollen wordt doorzocht, niet de veldnamen.

Stappenplan

1. Klik bovenaan het scherm rechts naast de zoekbalk op het pijltje en verander de zoekdimensie van Cliënt (standaard) naar Protocol.
  2. Voer in het veld “Vind in protocol” een zoekterm in. Dit kan een trefwoord zijn of een reeks trefwoorden. Laat het veld leeg als alle protocollen getoond moeten worden.
    This is box title
    Let op: Deze zoekopdracht maakt gebruik van een exacte overeenkomst van tekens. Het zoeken naar bijvoorbeeld houd warm zal geen match opleveren met houd hond warm.
  3. Selecteer een protocol uit het dropdownmenu. Dit is verplicht. Lees Meer hierover om te weten naar welke protocollen je kunt zoeken.
  4. Pas eventueel het datumbereik aan waarin je wilt zoeken naar een protocol door de datum in de velden “Van” of “Tot” aan te passen. Standaard staat als periode de afgelopen zes maanden ingevuld.
  5. Indien gewenst, kun je onder “Diersoort” een specifieke diersoort kiezen uit het dropdownmenu.
  6. Als je de protocollen van inactieve patiënten in je zoekresultaten wilt zien, vink dan de optie “zonder inactieve patiënten” uit.
  7. Klik op Zoeken.

Je zoekresultaten worden onderaan de pagina getoond. Klik op een zoekresultaat in de lijst om het betreffende protocol in te zien.

Meer hierover

Welke protocollen kunnen gebruikt worden voor deze functionaliteit?

De volgende protocollen kunnen gebruikt worden in combinatie met deze functionaliteit:

• Zelfgemaakte protocollen
  • Paard anaesthesieverslag
  • Paard ataxieverslag
  • Paard rugprobleem
  • afspraak
  • Paard röntgenverslag
  • Paard kreupelheidsonderzoek
  • Paard kreupelheidsonderzoek Kort
  • Respiratie GD
  • Paard respiratieverslag
  • Paard stalpatient internistisch
  • Paard stalpatient orthopedie
  • Paard peesscan
  • Paard gebitsverslag