Hoe installeer ik een behandelprotocol vanuit een template?

Met Animana krijgt u de gelegenheid om behandelprotocollen aan te maken. Het komt echter ook voor dat Animana deze zelf beschikbaar maakt. In veel gevallen moeten praktijken zich houden aan specifieke protocollen om de wet- en regelgeving na te leven. Deze protocollen wil Animana beschikbaar stellen, maar ze dienen wel door alle praktijken zelf geïnstalleerd te worden. Dit artikel zal uitleggen hoe u een behandelprotocol kunt installeren vanuit een template (sjabloon) in uw Animana account.

Let op dat geïnstalleerde behandelprotocollen niet aangepast kunnen worden. Een aanpassing kan alleen gedaan worden door de leverancier van het protocol.

Voordat u begint

• Voordat u verder gaat, is het van belang dat u in staat bent om uw protocollen te beheren. Daarvoor moeten de juiste modules geactiveerd zijn in uw account. Neem contact op met Customer Support en vraag of de zogenaamde ‘octopus modules’ ingeschakeld kunnen worden.
  • Tevens dient u als gebruiker de juiste rechten te hebben om toegang te verkrijgen tot het “Beheer Protocollen” scherm. Neem contact op met de beheerder van uw Animana account om deze rechten te verkrijgen. Mocht dit niet lukken dan kan de beheerder altijd contact opnemen met Customer Support.

Stappenplan

1. Ga naar   > Algemene Instellingen > Beheer Protocollen
  2. Klik op Installeer Template.

3. Er zal een lijst met beschikbare templates getoond worden. Klik op de template die u wilt installeren.

4. Zodra de template is geïnstalleerd, zal de pagina geüpdated worden en wordt aangeven dat de installatie is gelukt.

5. Als u vervolgens een patiëntdossier opent, vindt u het nieuwe protocol in het dropdownmenu.

6. Klik op het nieuwe behandelprotocol om deze te gebruiken.