In focus: Rapportage

Meten is weten. Goede rapportages helpen bij het monitoren van bedrijfsresultaten, het verbeteren van de efficiëntie en het optimaliseren van de zorg voor patiënten. Ontdek hoe gerichte rapportages je praktijk beter inzicht en controle kunnen geven over belangrijke processen.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een rapport van mijn actieve patiënten?
  1. Ga naar img_5c389ec0d5d1b > Rapporten > Actieve clienten/patienten.
  2. Kies of je wel of geen doorgestuurde (spoed-/verwijs-)cliënten wilt tonen in het rapport.
  3. Klik op Toon Resultaat.

De laatste tabel toont de actieve patiënten naar diersoort.

Hoe kan ik mijn gegevens exporteren en bewerken?
Nadat je bij img_5c389ec0d5d1b> Rapporten een rapport hebt samengesteld en op Toon Resultaat hebt geklikt, worden de resultaten onderaan de pagina getoond. Vervolgens kun je deze informatie exporteren naar Excel door op te klikken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de gegevens vervolgens kunt bewerken.

Hulpartikelen

Herinneringen

Financieel

Overig

Overige informatiebronnen

Blogs

Geloof in feiten, niet in meningen…

Lees verder

Van waardebepaling tot verwachtingsmanagement

Lees verder

Een vlekkeloze klantreis, het begint in de wachtkamer!

Lees verder